Ομόνοια: 33χρονη έπεσε θύμα αρπαγής, άγριας κακοποίησης και βιασμού

Βρέθηκε δεμένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Σοκ προκαλεί το περιστατικό που συνέβη τη Δευτέρα στην Ομόνοια, όταν μία 33χρονη εντοπίστηκε δεμένη χειροπόδαρα, βαριά κακοποιημένη και με ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό.

Η νεαρή γυναίκα έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν ένας 27χρονος της είχε «απαγάγει» και αφού την κακοποίησε σεξουαλικά την κρατούσε δεμένη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην Ομόνοια.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, άκουσαν τις φωνές μιας γυναίκας που καλούσε σε βοήθεια. Όταν μπήκαν μέσα στο κτίριο βρήκαν την γυναίκα δεμένη χειροπόδαρα και βαριά κακοποιημένη. Μετά την έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο δράστης, είχε συλληφθεί λίγες ώρες νωρίτερα για άλλο αδίκημα.

Το χρονικό της φρίκης

Οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους μπροστά στο θέαμα που αντίκρισαν, καθώς είδαν την 33χρονη γυμνή πάνω σε ένα κρεβάτι δεμένη χειροπόδαρα, άσχημα χτυπημένη και ένα τραύμα από μαχαίρι στον αριστερό μηρό.

Αφού την έλυσαν η 33χρονη, αλβανικής καταγωγής, άρχισε να τους περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια ενός 27χρονου.

Όπως είπε στους άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. γνώρισε τον 27χρονο φερόμενο ως δράστη, ο οποίος την παρέσυρε σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Ομόνοια, όπου αφού την ξυλοκόπησε την εξανάγκασε σε σεξουαλικές πράξεις, συνεχίζοντας να τη χτυπά.

Κάποια στιγμή έχασε τις αισθήσεις και δεν θυμάται τίποτα άλλο, μέχρι που ξύπνησε, άρχισε να καλεί σε βοήθεια και την εντόπισαν οι αστυνομικοί.

Η γυναίκα διακομίσθηκε αρχικά στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και στη συνέχεια στο «Σωτηρία».

Ο δράστης είχε συλληφθεί νωρίτερα

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε ήταν ήδη κρατούμενος στο Α.Τ. Ομονοίας για άλλο αδίκημα.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της ίδιας ημέρας είχε συλληφθεί στη συμβολή Ξούθου και Σωκράτους σε τυπικό έλεγχο καθώς στην κατοχή του είχε βρεθεί ένα μαχαίρι 23 εκατοστών, το οποίο έφερε κηλίδες αίματος.

Οι αστυνομικοί μετέφεραν τη γυναίκα στο Α.Τ. Ομονοίας, η οποία αναγνώρισε τον 27χρονο.

Ο 27χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα, Παρασκευή στον ανακριτή, καθώς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρπαγής και βιασμού, καθώς και για παράβαση του νόμου «περί όπλων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί